Arbeta hos oss

VILL DU ARBETA PÅ MUSKÖVARVET?

Muskövarvet är ett efterfrågat och erkänt företag i ständig utveckling, inte bara på fartyg och båtar utan även inom andra områden där vår specifika kompetens matchar. Vi är lokaliserade i Örlogshamnen på Muskö, ca 70 km söder om Stockholm. Vi har våra lokaler i kajområdet utanför Berganläggningen och är för närvarande ca 30 anställda inom de flesta förekommande yrkesområden på ett fartyg eller en båt. Muskövarvet är en nära, familjär och professionell organisation där du som medarbetare ges stora möjligheter att vara delaktig i utveckling och förbättring av verksamheten.


För att vi ska kunna möta våra kunders efterfrågan avseende såväl kompetens som omfattning, letar vi ständigt efter kompetent och kunnig personal med erfarenhet från fartyg och båtar. Eftersom vi är ett mansdominerat företag i en mansdominerad bransch, skulle vi uppskatta om vi även fick ansökningar från kvinnor.


Eftersom vi arbetar med Försvarsmakten ställs dock några odiskutabla krav vad gäller en anställning hos oss, - Du måste vara svensk medborgare samt ha ett fläckfritt belastningsregister. Fartygsbefäl klass VIII är meriterande men inget krav, likaså B-körkort.


Just nu söker vi personal inom följande områden,

SKROV


Vi är nu i stort behov av skrovmekaniker, vilket betyder att du kommer att få arbeta med det mesta som är skruvat, svetsat, nitat, limmat eller bara fastspänt på en båt. Har du tummen på rätt ställe och gillar att lösa problem så är det här troligen något för dig.


Du ska på sikt kunna arbeta självständigt med montage, kontroller och reparationer på de fartyg och båtar som vi arbetar med. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att följa instruktioner samt att dokumentera utfört arbete. Vi värdesätter mångsidighet och vi ställer krav på att man hjälper till om det behövs, där det behövs.

SVETSARE


Vi söker nu en utbildad plåtslagare eller svetsare med god erfarenhet och behörigheter inom svetsning av framförallt aluminium och rostfritt men även stål. Våra svetsare arbetar med allt från att tillverka större och mindre serier av detaljer till att byta plåt i skrov och överbyggnader. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att följa instruktioner samt har förmågan att dokumentera utfört arbete.


Sökande skall inneha eller nyligen ha haft licenser enligt EN ISO 9606-2 avseende aluminium, MIG och TIG 2 -8 mm..

MEKANIKER


Vi söker nu också efter mekaniker med engagemang, vilja och erfarenhet av alla former av maskinella installationer på fartyg och båtar. Gillar du när det mullrar, snurrar och rör på sig och dessutom vet hur det fungerar så kan det här vara något för dig!


Du ska på sikt kunna arbeta självständigt med reparationer, nyinstallationer, driftsättningar och felsökningar på de flesta av de system som vi arbetar med. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att följa instruktioner samt att dokumentera utfört arbete. Vi värdesätter mångsidighet och vi ställer krav på att man hjälper till om det behövs, där det behövs.

ELEKTRIKER


Vi är dessutom i trängande behov av fler elektriker, killar eller tjejer som har vana av att arbeta med elinstallationer, kabeldragning, felsökningar, analyser och service. Har du gått ut elprogrammet på gymnasiet, jobbat några år men ännu inte hitta vad just du vill göra? Här finns drömjobbet!!


Du ska på sikt kunna arbeta självständigt med kontroller, service, reparationer och nyinstallationer på de flesta av de system som vi arbetar med. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att följa instruktioner samt att dokumentera utfört arbete. Vi värdesätter mångsidighet och vi ställer krav på att man hjälper till om det behövs, där det behövs.

SKICKA EN INTRESSEANMÄLAN

Känner du att just du är någon av de personer vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Skriv ett brev och berätta lite om dig själv. Berätta om vem du är, vad du kan och varför du söker arbete på Muskövarvet. Skicka sedan brevet tillsammans med ett CV till work@muskovarvet.se.


Du kan också fylla i nedan formulär och tryck på "Skicka meddelande", så återkommer vi så fort vi hinner.

 
 
 
 Muskövarvet AB - En del av SAAB Group,

verksamma inom affärsområde Kockums


Copyright © All Rights Reserved


Kontaktinformation

010-823 16 70

Muskö örlogshamn, 148 95 Muskö