Medarbetare

MUSKÖVARVET AB SÖKER NYA KOLLEGER TILL VÅRT TEAM PÅ MUSKÖ

Muskövarvet etablerades 2005 och är sedan 2018 en del av Försvarskoncernen Saab. Varvet är ett efterfrågat och erkänt underhålls- och reparationsvarv i ständig utveckling. Vår verksamhet bedrivs i huvudsak i Örlogshamnen på Muskö, ca 60 km söder om Stockholm.


Bland våra kunder finns civila redare och i stort sett samtliga offentliga redare med Försvarsmakten som största kund. Varvet arbetar med alla typer av kompetenser som förekommer på ett fartyg eller en båt.  Muskövarvet är ett företag där vi strävar efter att avståndet mellan beslut och handling skall vara så kort som möjligt, där du som medarbetare ges stora möjligheter att vara delaktig i utveckling och förbättring av verksamheten.


Att arbeta på Muskövarvet:


Nu söker vi fler medarbetare som tillsammans med oss ska föra verksamheten in i en spännande framtid. Vår efterfrågan ökar och med det följer utmaningen att utvecklas och växa strategiskt och rätt anpassat till efterfrågan. Vi söker dig som är engagerad och trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringar är en nödvändig del av den dagliga verksamheten. Du är självgående och har förmågan att bygga relationer med kunder, kolleger och leverantörer. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat några år inom varvsindustrin.


Eftersom vi befinner oss på en säkerhetsskyddad arbetsplats och arbetar med säkerhetsklassad verksamhet har vi som krav att du är svensk medborgare och du kommer av samma skäl att säkerhetskontrolleras, vilket inkluderar en registerkontroll.


Just nu söker vi medarbetare inom följande kategorier,


SKROV


Vi söker skrovmekaniker, vilket betyder att du kommer att få arbeta med det mesta som är skruvat, svetsat, nitat, limmat eller bara fastspänt på en båt. Har du tummen på rätt ställe och gillar att lösa problem så är det här troligen något för dig.


Du ska på sikt kunna arbeta självständigt med montage, kontroller och reparationer på de fartyg och båtar som vi arbetar med. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att följa instruktioner samt att dokumentera utfört arbete. Vi värdesätter mångsidighet och vi ställer krav på att man hjälper till om det behövs, där det behövs.


SVETSARE


Vi söker utbildade plåtslagare eller svetsare med goda erfarenhet och gärna behörigheter inom svetsning av framförallt aluminium och rostfritt men även stål. Våra svetsare arbetar med allt från att tillverka större och mindre serier av detaljer och konstruktioner till att byta plåt i skrov och överbyggnader. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att följa instruktioner samt har förmågan att dokumentera utfört arbete.


Sökande skall helst inneha eller nyligen ha haft licenser enligt EN ISO 9606-2 avseende aluminium, MIG och
TIG 2 -8 mm.


MEKANIKER


Vi söker efter mekaniker med engagemang, vilja och erfarenhet av alla former av maskinella installationer på fartyg och båtar. Gillar du när det mullrar, snurrar och rör på sig och dessutom vet hur det fungerar så kan det här vara något för dig! Just nu söker vi motormekaniker, gärna med erfarenhet av Scanias eller Volvos marindieslar eller andra på marknaden förekommande motorer.  


Du ska på sikt kunna arbeta självständigt med reparationer, nyinstallationer, driftsättningar och felsökningar på de flesta av de system som vi arbetar med. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att följa instruktioner samt att dokumentera utfört arbete. Vi värdesätter mångsidighet och vi ställer krav på att man hjälper till om det behövs, där det behövs.


ELEKTRIKER


Vi söker även elektriker, killar eller tjejer som har vana av att arbeta med elinstallationer, kabeldragning, felsök-ningar, analyser och service. Har du utbildat dig till elektriker, jobbat några år men ännu inte hitta vad just du vill göra? Här finns drömjobbet!!


Du ska på sikt kunna arbeta självständigt med kontroller, service, reparationer och nyinstallationer på de flesta av de system som vi arbetar med. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att följa instruktioner samt att dokumentera utfört arbete. Vi värdesätter mångsidighet och vi ställer krav på att man hjälper till om det behövs, där det behövs.


Ansökan:


Känner du att just du är någon av de personer vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansökan med ett brev där du beskriver dig själv och dina ambitioner tillsammans med ett CV skickar du till work@muskovarvet.se. Alternativt kan du ta en första kontakt med oss via meddelandeformuläret nedan så tar vi det vidare därifrån.


Rekryterare, rekryterings- eller uthyrningsföretag undanbedes vänligt men bestämt. Ansökningar via rekryteringsföretag eller privata arbetsförmedlare kommer ej att antas.