Arbeta hos oss

VILL DU ARBETA PÅ MUSKÖVARVET?

Vår efterfrågan ökar hela tiden. För att vi ska kunna möta våra kunders efterfrågan avseende såväl kompetens som omfattning, letar vi ständigt efter kompetent och kunnig personal med erfarenhet från fartyg och båtar. Eftersom vi är ett mansdominerat företag i en mansdominerad bransch, sätter vi stort värde på ansökningar från kvinnor.


Eftersom vi bland annat arbetar med Skyddsvärd materiel ställs dock några odiskutabla krav vad gäller en anställning hos oss,


- Du måste vara svensk medborgare, ha ett fläckfritt belastningsregister samt genomgå en säkerhetskontroll.


Just nu söker vi personal inom följande områden,

SKROV


Vi är i behov av fler skrovmekaniker, vilket betyder att du kommer att få arbeta med det mesta som är skruvat, svetsat, nitat, limmat eller bara fastspänt på en båt. Har du tummen på rätt ställe och gillar att lösa problem så är det här troligen något för dig.


Läs mer här

SVETSARE


Vi söker utbildade plåtslagare eller svetsare med några års arbetslivserfarenhet och gärna behörigheter inom svetsning av framförallt aluminium och rostfritt men även stål. Våra svetsare arbetar med allt från att tillverka större och mindre serier av detaljer och konstruktioner till att byta plåt i skrov och överbyggnader. 


Läs mer här

MEKANIKER


Vi söker nu också efter mekaniker med engagemang, vilja och erfarenhet av alla former av maskinella installationer på fartyg och båtar. Gillar du när det mullrar, snurrar och rör på sig och dessutom vet hur det fungerar så kan det här vara något för dig.


Läs mer här

ELEKTRIKER


Vi är dessutom i behov av fler elektriker, killar eller tjejer som har vana av att arbeta med elinstallationer, kabeldragning, felsökningar, analyser och service. Har du gått ut elprogrammet på gymnasiet, jobbat några år men ännu inte hitta vad just du vill göra? Här finns kanske drömjobbet!


Läs mer här

SKICKA EN INTRESSEANMÄLAN

Känner du att just du är någon av de personer vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Skriv ett brev och berätta lite om dig själv. Berätta om vem du är, vad du kan och varför du söker arbete på Muskövarvet. Skicka sedan brevet tillsammans med ett CV till work@muskovarvet.se.


Du kan också fylla i nedan formulär och tryck på "Skicka meddelande", så återkommer vi så fort vi hinner.

Rekryterare, rekryterings- eller uthyrningsföretag undanbedes vänligt men bestämt. Ansökningar via rekryteringsföretag eller privata arbetsförmedlare kommer ej att antas. 

OM MUSKÖVARVET AB


Muskövarvet är ett efterfrågat och erkänt företag i ständig utveckling, inte bara på fartyg och båtar utan även inom andra områden där vår specifika kompetens matchar. Vi är lokaliserade i Örlogshamnen på Muskö, ca 60 km söder om Stockholm. Vi har våra lokaler i kajområdet utanför Berganläggningen och är för närvarande drygt 30 anställda inom de flesta förekommande yrkesområden på ett fartyg eller en båt. Muskövarvet är en nära, familjär och professionell organisation där du som medarbetare ges stora möjligheter att vara delaktig i utveckling och förbättring av verksamheten.


Muskövarvet AB är sedan 2018 en del av Saab-Group där vi tillsammans med Saab Kockums AB och Dockstavarvet AB utgör det marina affärsområdet inom Saab.